Δελτίο Τύπου 2020

View Press Release in English


Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού δέχεται ταινίες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 11η έκδοση του Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 15 Νοεμβρίου 2020 στην Αμοργό στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Aegialis Hotel & Spa.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν Ομιλίες, Εργαστήρια και Master Classes με θέμα το Τουριστικό Μάρκετινγκ και την Κινηματογράφηση Τουριστικών Ταινιών.

Φέτος για πρώτη φορά, Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού θα παρουσιάσει τα Ελληνικά Εθνικά Βραβεία Τουριστικών Ταινιών στην Αθήνα σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, στην οποία θα προβληθούν και θα βραβευθούν οι ταινίες του Εθνικού Διαγωνισμού.

Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού δέχεται υποβολές ταινιών για τον Εθνικό και Διεθνή διαγωνισμό μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.

Οι ταινίες μπορούν να υποβληθούν στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ  https://amorgosfilmfestival.com/film-entry-form/, στην πλατφόρμα του FilmFreeway https://filmfreeway.com/AmorgosTourismFilmFestival και στην πλατφόρμα του Festhome https://festhome.com/en/festival/amorgos-tourism-film-festival.

Σχετικά με το Φεστιβάλ
Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι μια διεθνής, τετραήμερη εκδήλωση η οποία διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αμοργού. Ξεκίνησε το 2010 κατά την διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό «ΥΠΕΡΙΑ» και πραγματοποιείται από τότε ενελειπώς σε ετήσια βάση παρουσιάζοντας την αφρόκρεμα των τουριστικών και ταξιδιωτικών ταινιών.

Ο οπτιακουστικός τομέας είναι διεθνώς ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προώθησης του τουριστικού προϊόντος και εμπειρίας. Η αποστολή του Φεστιβάλ είναι να διατηρήσει και να εξελίξει την πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ όλων των παραγόντων της τουριστικής βιομηχανίας με τους καλύτερους παραγωγούς τουριστικών και ταξιδιωτικών ταινιών καθώς και να γίνει αρωγός της αναγνώρισης των καλύτερων τουριστικών ταινιών διεθνώς.

Από το 2017, το Φεστιβάλ είναι μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών – CIFFT η οποία δημιουργήθηκε το 1989 στη Βιέννη, για να αναγνωρίσει, επιβραβεύσει και να πανηγυρίσει την υπεροχή των καλύτερων Ταξιδιωτικών Ταινιών στην Βιομηχανία Μάρκετινγκ.
Υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών – UNWTO και την Ευρωπαϊκή Ταξιδιωτική Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

E-mail: [email protected]
Website: https://amorgosfilmfestival.com

TOP