ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΑ Η ΤΟΥΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

4o Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών μικρού μήκους Αμοργού

Στα πλαίσια της 11ης Διεθνούς Συνάντησης για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό ΥΠΕΡΙΑ 2013, ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά το 4o Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών μικρού μήκους Αμοργού, που τα προηγούμενα τρία χρόνια σημείωσε μεγάλη επιτυχία και πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικά Φεστιβάλ διεθνώς.

Η έναρξη του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού πραγματοποιήθηκε στην Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού στο Βρούτση από την κ. Αργυρώ Μεσημέρη, υπεύθυνη της ταινιοθήκης του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Προβλήθηκαν ταινίες από το διαγωνιστικό πρόγραμμα του 7ου A.I.S.F.F. Psarokokalo, (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας Psarokokalo) και εγίνε ομιλία/ παρουσία της Creative Director του Φεστιβάλ Tατιάνας Σουλτάνας Κουμούτση.

Στο διαγωνιστικό τμήμα της κινηματογραφικής διοργάνωσης προβλήθηκαν 40 ταινίες μικρού μήκους συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού, του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και της πρωτοποριακής ομάδας του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ψαροκόκκαλο

Οι ταινίες του 4ου Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών μικρού μήκους Αμοργού προβλήθησαν στην αίθουσα Συνεδρίων του Aegialis Hotel & Spa.

 

 

 

Ταινίες

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με όλες τις ταινίες που συμμετείχαν στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους της Αμοργού, μια λίστα με 40 ταινίες από όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και την 4η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και την πρωτοποριακή ομάδα του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ψαροκόκκαλο.

Βραβεία

Οι 3 ταινίες που θα βραβευτούν επιλέγονται με βάση την ποιότητα και την πρωτοτυπία. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις βραβευμένες ταινίες.

Δέλτιο τύπου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους της Αμοργού διοργανώνεται στο πλαίσιο του ΥΠΕΡΙΑ 2013 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος διοργανώνεται σε συνεργασία με το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ψαροκόκαλο από την Αθήνα και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, με συνεχή παρουσία στην Αμοργό.

Κριτική επιτροπή

Οι 3 ταινίες που θα βραβευτούν επιλέγονται από το κοινό που παρευρίσκεται στις προβολές και από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 3 μέλη από διαφορετικές χώρες.

Όροι Συμμετοχής

Προτού λάβετε μέρος, διαβάστε και κατεβάστε τους όρους συμμετοχής του Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους.
TOP