ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΑ Η ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Βραβεία

Απονεμήθηκαν τρία βραβεία, βασισμένα σε ψήφο κοινού και κριτικής επιτροπής, καθώς και τρία ειδικά βραβεία κριτικής επιτροπής.
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν η κα Ewa Kotus από την Πολωνία, διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογραφικής Τέχνης και Τουρισμού”FilmAT” στη Βαρσοβία, η κα Irina Arkhipova από τη Ρωσία, διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου GOLDEN PEAK” και ο κ. John Driedonks από την Ολλανδία, Λέκτορας στη δημοσιογραφία πολυμέσων.

Την τελευταία βραδιά, η κα Ειρήνη Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε τους νικητές του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους, οι οποίοι έλαβαν από ένα κυκλαδικό μαρμάρινο ειδώλιο, έργο του γλύπτη κ. Νίκου Καρπούζη.

1prize

 

 

 

 

Το 1ο Βραβείο απονεμήθηκε στο «Definitely Dubaï»από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε σκηνοθεσία a href=”http://www.eclipseproduction.ae/” target=”_blank”>Babak Amini, για την ποιητική διαχείριση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και για την παρουσίαση της ζωντανής πόλης του Dubaï.

 

2prize

 

 

Το 2ο Βραβείο απονεμήθηκε στο “Into the cave of wonders” από την Ισπανία, σε σκηνοθεσία Manuel Benito de Valle, για την εντυπωσιακή εικαστική του ποιότητα και την πρόσκληση να θεωρήσει κανείς την ομορφιά της εσωτερικής φύσης.

 

3prize

 

 

 

• Το 3ο Βραβείο απονεμήθηκε στο “Crete: All the world on one island” από την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη, για τον έξυπνο

 

Τα Ειδικά Βραβεία Κριτικής Επιτροπής απονεμήθηκαν:

“Serbia: one Journey, Million Impressions” από τη Σερβία, σε σκηνοθεσία Bosco Savkovic.
“Cieszyn Cieszy” από την Πολωνία, από την πόλη του Cieszyn.
“Altaï Miracle. The good will surely happen!” από τη Ρωσία, σε σκηνοθεσία Nikolai Makarov.

——————————————————————————————————————————————————————————————

 award_karpouzis Ο Νίκος Καρπούζης

 

TOP